CONCEPT

TOKYO COWBOY店舗写真

最高の美味しさを求めて、オーダーカットで和牛をご提供する精肉店です。

今までの人生の中でお肉に満足いってなかった方、さらに自分好みのお肉を見つけたい方、心から喜んでもらえるお肉を贈りたい方、心から喜ばれるお肉を贈り物にしたい方。 ステーキにして美味しい部位と、煮込み料理で使用する部位は異なります。 本当においしいお肉を食べて頂きたい、それがTOKYO COWBOYの志。 お客様それぞれのニーズにあわせてTOKYO COWBOYがコンシェルジュとして、あなたのためだけの最高の美味しさをご提供します。

Our “Meat Concierge” service will help you find the exact Wagyu your recipe calls for. We cut the meat on demand, in front of the customer to meet their needs.

Your meal is important to us and we understand that people have different tastes. Some prefer marbled beef, others lean beef. Some prefer their beef prepared on the grill, steamed or stewed. Our concierge will help you find the ideal cut of Wagyu to make you next meal a special one.

良質な和牛

熟成を必要としない和牛、牛本来の味にこだわっています。

当店で取り扱う牛は、産地やブランドにはこだわらず黒毛和牛の未経産の雌牛を中心に良質な和牛を取り揃えております。わかりやすく言えば「生きたまま熟した牛」。これにまさる肉のうまさはないとTOKYO COWBOYは考えます。本当の美味しさを求めて、調理方法や食べ方まで考慮して牛と部位を選んでいます。

Customers often ask us if our beef is aged. We offer Wagyu, un-aged, as we find the flavor of this beef does not require the aging method.

We sell only Wagyu beef and our selection process provides customers with a new and unique experience. TOKYO COWBOY carefully selects it’s Wagyu, seeking out virgin heifers and a longer feed period. The majority of the beef we sell is Japanese black hair “Kuroge Wagyu,” which includes famous brands, such as Kobe Beef and Matsusaka Beef.

MEAT KEEPイメージ

私たち独自の保管サービス。それが『MEAT KEEP』。

『MEAT KEEP』とは、ブロックでお肉をお買い上げいただき、TOKYO COWBOYがお買い上げいただいたブロック肉を管理・保管する日本で初めての独自サービスです。食べたい分だけ、またお食事に合わせたカットでお持ち帰り頂くシステム。残ったお肉は当店で真空保管いたします。

Our innovative and unique service, “MEAT KEEP”.

“MEAT KEEP” is unique to TOKYO COWBOY. Customers who purchase 2 kg or more of Wagyu can store the beef in our refrigerator in ideal conditions. The customer can then return to the store at any time and we will provide any amount and cut of your meat that you request. We recommend that the meat be consumed within a month.

●メリット1
牛は生き物です。一頭一頭すべて味が違います。お客様の嗜好も当然個々に違います。それぞれのお肉の美味しさとの出会いは、一期一会なのです。言い換えれば、同じお肉に出会うことは二度とありません。そんな出会いを少しでも長く味わっていただきたい。そんな思いから始めたサービスです。お客様が気に入った部位をご購入いただき、お肉のプロがお客様に代わって管理し、いつでもおいしい状態でお召し上がりいただける、和牛保管サービスです。
●メリット2
お肉ツウのお客様で、気に入った部位・気に入った産地などがありましたら、入荷したばかりの黒毛和牛を新しいうちに『MEAT KEEP』して頂き、数回に分けて「食感」「香り」「旨味」などのお肉の成長と変化を楽しんで頂く。美味しくてまた食べたいと思っても、同じ牛・同じ部位と言うことは簡単なことではありません。『MEAT KEEP』して頂くことによって、お気に入りの牛の、お気に入りの部位を、最初から最後まで楽しんで頂くことができる。それが『MEAT KEEP』和牛保管サービスです。
●Benefit 1
Your tastes are different from others and every type of Wagyu has a unique flavor and texture. Once you find the perfect type of Wagyu, we will maintain it under ideal conditions.
●Benefit 2
Once you find your favorite part of WAGYU and any particular production area, you can conduct “MEAT KEEP” just after the meat arrived. You can visit our store and order any favorite cut, such as for stake, slice, and BBQ. You will notice a taste and texture differences between when the meat arrived and after a couple weeks later. We do not conduct “dry-aging”, but the meat will be matured after a few weeks. Those meat-keepers can enjoy the process of changing a taste. Meanwhile, we keep customer’s meat under the best condition.】

MEAT KEEP

和牛

日本にしかいない「和牛」。世界に誇る「Japanese WAGYU」。

黒毛和牛は、日本人の人柄や生産者の人柄がストレートにでてくる食材。格付けが高い=美味しい、高級というよりも、大事に育てられた牛=美味しいお肉と考えています。熟成肉や赤身肉を要視した飼育などは、流行に右往左往させられているようにも感じます。TOKYO COWBOYでは、時代の流行りに流されることなく、自分の好み・その日の気分に合った、大事に育てられた和牛の美味しさを求めています。

“WAGYU,” a uniquely Japanese brand, is one of the best beefs in the world.

TOKYO COWBOY believes that beef ratings are an important indicator in the quality of the beef, but it is more important how much time is spent taking care of cattle. Wagyu producers spend an enormous amount of time and care to control the health conditions of their cattle. While dry aging is a popular way to enjoy beef in Japan, we believe Wagyu should be consumed with it’s taste, not aged.

チャンピオン・ビーフ

チャンピオン・ビーフ・オーダープログラム

全国各地で生産者の方々が丹誠込めて育てている黒毛和牛。その一生懸命育てた黒毛和牛の優劣を決める大会が全国の和牛産地や、市場で年に何度か行われています。TOKYO COWBOYはその大会のチャンピオンを産地市場で落札し、販売。日頃食べることのできないCHAMPION BEEFをより身近に感じて頂き、日常の生活にもっと特別感をプラスして頂けたら何よりです。

Champion Beef Order Program

Every year, “Champion Beef,” is auctioned off at market. Most of this beef is consumed at expensive restaurants and rarely sold in meat shops. With our “Champion Beef Order Program,” customers can order this beef and we will bid on it at market for them.

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